Thuis

Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd Fabrieksreis

Certificaat
China Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd certificaten
China Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Het product werd verzonden zeer snel en aankwam op tijd en in goede vorm. De verpakking was goed om geen schade aan de eenheid te verzekeren.

—— Jr. van Joseph Camara.

het grote product, grote prijs kwam zoals verwacht aan

—— Darrin Lynn

Ik bespaarde geld (30%) door dit bij deze website tegenover een lokaal bedrijf te krijgen. Het de werkengoed kijkt groter in foto's maar met een waarde van de prijs

—— William H.

Grote de werken! Hoogst adviseer.

—— gus ott

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Foshan Wandaye Machinery Beperkt Company is een nationale high-tech onderneming, bezit een aantal uitvindingsoctrooien, met onderzoek en de ontwikkelingsproductie, belangrijke producten is: magnetische separator voor niet-metalen minerale grondstoffen, ceramische glans, metaal, plastieken, voedsel en allerlei de industrieën. De belangrijkste producten zijn: elektromagnetische Dunne modderseparator, elektromagnetische poedermachine, de permanente magnetische elektromagnetische separator van de separator verticale ring, verticale rings permanente magnetische separator en verschillende grootte van magnetische platen, magnetische staaf, ladetype magnetische separator enz. Ons bedrijf bezit professioneel technisch team en het verfijnde laboratorium, kan voor magnetische separator worden aangepast. Wandaye sinds 2014 wordt beperkt wordt betrokken bij de binnenlandse en internationale minerale technologie van de verwerkingstechniek en het gebied van het gehele ontwerp enz. die van het lijnproject.

   

  Foshan Wandaye Machinery Beperkt Company voorziet klanten van de geschikte diensten, tussentijd, niettemin de de samenwerking en communicatie van het onderzoekplatform met mensen in de technologieindustrie, voortzet update de gehele oplossingen van de lijnwetenschap van niet-metalen mineraI.As technologie hebben en de op de markt brengende de diensten high-tech onderneming, de Wandaye Beperkte Wanda-industrie verstrekt de producten van uitstekende kwaliteit, geavanceerde productietechnologie, uitstekende productkwaliteit, perfect na de dienst en de steun en het vertrouwen van klanten rond de wereld. Aan omhoog; opstellings nationale beroemde merken, die naar de onderneming op weg zijn van wereldklasse.

   

  Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd fabriek productielijn 0

  Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd fabriek productielijn 1

  Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd fabriek productielijn 2

  Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd fabriek productielijn 3

  Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd fabriek productielijn 4

   

   

   

Contactgegevens
Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Sales 1

Tel.: +86 13709659210

Fax: 86-757-81800655

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)