Thuis

Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Foshan Wandaye Machinery Beperkt Company richtte in 2002 op, is met combinatie van wetenschappelijke onderzoek en ontwikkeling, projectontwerp, productie, installatie en de zuiverende dienst, is één van het binnenlandse grootste het materiaalonderzoek van het ijzervlekkenmiddel, ontwikkeling en het verwerkende bedrijf, wordt aangewezen productie-eenheden grote mijnen en ceramische productieondernemingen. Het bedrijf heeft een strikt en perfect systeem van het ondernemingsbeheer en het systeem van de productkwaliteitsbewaking, heeft een pragmatische, verenigde strijd, bereidend en progressief beheersteam, heeft een groep bekwaam, een fijne stijl van wetenschap en het technologiepersoneel, heeft een personeelsteam van uitstekende kwaliteit zonder vrees verdraagt ontbering en het kunnen vechten. De uitstekende producten en het brede marktperspectief bouwen een stevige stichting voor de ontwikkeling van het bedrijf.

 

Wandaye is gespecialiseerd in de productie van het materiaal van het de vullingsijzer van het mijnbouwerts, zijn de hoofdproducten: de dunne modder van het keramiekpoeder, de verwijderingsmateriaal van het glansijzer; Hardware, plastieken, de verwijderingsmateriaal van het voedselijzer; Magnetische plaat met hoge weerstand, bar, de doos van de ijzerverwijdering, de groef van de ijzerverwijdering; Evenals allerlei magnetische materialen etc. De producten worden wijd gebruikt in mijnbouw, macht, bouwmateriaal, glas, keramiek, chemisch product en andere industrieën, en uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Zuid-Afrika, Singapore, Maleisië, Egypte en andere landen of gebieden.

 

De bedrijf op lange termijn samenwerking met overvloed van nieuwe en oude klanten, geaccumuleerde rijke ervaring, maakte de producten van het bedrijf in de industrie meer uniek, begunstigd door de meerderheid van gebruikers. Het bedrijf hangt altijd de „voortreffelijkheid, de achtervolgings van perfectie“ ondernemingsgeest aan, na jaren van ontwikkeling, hang altijd aan streeft voor de overleving door de kwaliteit, streven naar ontwikkeling door wetenschap en de technologie, sterke beheersefficiency, zijn merk voor eerste klasse is het beheersidee, is de de industrieleider in productkwaliteit.

 

Als productie en verkoopintegratie van productieondernemingen, wandaye met hoogte - kwaliteitsproducten, geavanceerde productietechnologie, uitstekende productkwaliteit, de perfecte naverkoopdienst, die op de steun en het vertrouwen van gebruikers gebaseerd is, om het tempo van ontwikkeling, het nationale beroemde merk, aan de wereld prima onderneming te versnellen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Co. van het de Machinesmateriaal van Foshanwandaye, Ltd, in 2002 wordt opgericht, is met combinatie van wetenschappelijke onderzoek en ontwikkeling, projectontwerp, productie, installatie en de zuiverende dienst, is één van het binnenlandse grootste het materiaalonderzoek van het ijzervlekkenmiddel, ontwikkeling en het verwerkende bedrijf, wordt aangewezen productie-eenheden grote mijnen en ceramische productieondernemingen die. Het bedrijf heeft een strikt en perfect ondernemingsbeheersysteem en het beheersysteem van de productkwaliteit, is een pragmatische, verenigde strijd, bereidend en progressief beheersteam, heeft een groep bekwaam, een fijne stijl van wetenschap en het technologiepersoneel, heeft een personeelsteam van uitstekende kwaliteit zonder vrees verdraagt ontbering en het kunnen vechten. De uitstekende producten en het brede marktperspectief bouwen een stevige stichting voor de ontwikkeling van het bedrijf.

img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : WDY

Aantal werknemers : 200~300

Jaarlijkse omzet : 400000-600000

Opgericht Jaar : 2002

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd Certificaten China Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd Certificaten