Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Bedrijfnieuws
Thuis

Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd

China Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd certificaten
China Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd certificaten
Het product werd verzonden zeer snel en aankwam op tijd en in goede vorm. De verpakking was goed om geen schade aan de eenheid te verzekeren.

—— Jr. van Joseph Camara.

het grote product, grote prijs kwam zoals verwacht aan

—— Darrin Lynn

Ik bespaarde geld (30%) door dit bij deze website tegenover een lokaal bedrijf te krijgen. Het de werkengoed kijkt groter in foto's maar met een waarde van de prijs

—— William H.

Grote de werken! Hoogst adviseer.

—— gus ott

Ik ben online Chatten Nu

Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : WDY
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 400000-600000
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 70% - 80%

Foshan Wandaye Machinery Beperkt Company richtte in 2002 op, is met combinatie van wetenschappelijke onderzoek en ontwikkeling, projectontwerp, productie, installatie en de zuiverende dienst, is één van het binnenlandse grootste het materiaalonderzoek van het ijzervlekkenmiddel, ontwikkeling en het verwerkende bedrijf, wordt aangewezen productie-eenheden grote mijnen en ceramische productieondernemingen. Het bedrijf heeft een strikt en perfect systeem van het ondernemingsbeheer en het systeem van de productkwaliteitsbewaking, heeft een pragmatische, verenigde strijd, bereidend en progressief beheersteam, heeft een groep bekwaam, een fijne stijl van wetenschap en het technologiepersoneel, heeft een personeelsteam van uitstekende kwaliteit zonder vrees verdraagt ontbering en het kunnen vechten. De uitstekende producten en het brede marktperspectief bouwen een stevige stichting voor de ontwikkeling van het bedrijf.

 

Wandaye is gespecialiseerd in de productie van het materiaal van het de vullingsijzer van het mijnbouwerts, zijn de hoofdproducten: de dunne modder van het keramiekpoeder, de verwijderingsmateriaal van het glansijzer; Hardware, plastieken, de verwijderingsmateriaal van het voedselijzer; Magnetische plaat met hoge weerstand, bar, de doos van de ijzerverwijdering, de groef van de ijzerverwijdering; Evenals allerlei magnetische materialen etc. De producten worden wijd gebruikt in mijnbouw, macht, bouwmateriaal, glas, keramiek, chemisch product en andere industrieën, en uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Zuid-Afrika, Singapore, Maleisië, Egypte en andere landen of gebieden.

 

De bedrijf op lange termijn samenwerking met overvloed van nieuwe en oude klanten, geaccumuleerde rijke ervaring, maakte de producten van het bedrijf in de industrie meer uniek, begunstigd door de meerderheid van gebruikers. Het bedrijf hangt altijd de „voortreffelijkheid, de achtervolgings van perfectie“ ondernemingsgeest aan, na jaren van ontwikkeling, hang altijd aan streeft voor de overleving door de kwaliteit, streven naar ontwikkeling door wetenschap en de technologie, sterke beheersefficiency, zijn merk voor eerste klasse is het beheersidee, is de de industrieleider in productkwaliteit.

 

Als productie en verkoopintegratie van productieondernemingen, wandaye met hoogte - kwaliteitsproducten, geavanceerde productietechnologie, uitstekende productkwaliteit, de perfecte naverkoopdienst, die op de steun en het vertrouwen van gebruikers gebaseerd is, om het tempo van ontwikkeling, het nationale beroemde merk, aan de wereld prima onderneming te versnellen.

Contactgegevens
Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Sales 1

Tel.: +86 13709659210

Fax: 86-757-81800655

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)