Thuis ProductenMineraal Verwerkingsmateriaal

3000 Ton van de Porseleinaardeverwerking de Installatie voor Mineraal Verwerkingsproject

Certificaat
China Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd certificaten
China Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Het product werd verzonden zeer snel en aankwam op tijd en in goede vorm. De verpakking was goed om geen schade aan de eenheid te verzekeren.

—— Jr. van Joseph Camara.

het grote product, grote prijs kwam zoals verwacht aan

—— Darrin Lynn

Ik bespaarde geld (30%) door dit bij deze website tegenover een lokaal bedrijf te krijgen. Het de werkengoed kijkt groter in foto's maar met een waarde van de prijs

—— William H.

Grote de werken! Hoogst adviseer.

—— gus ott

Ik ben online Chatten Nu

3000 Ton van de Porseleinaardeverwerking de Installatie voor Mineraal Verwerkingsproject

3000 Ton van de Porseleinaardeverwerking de Installatie voor Mineraal Verwerkingsproject
3000 Ton van de Porseleinaardeverwerking de Installatie voor Mineraal Verwerkingsproject

Grote Afbeelding :  3000 Ton van de Porseleinaardeverwerking de Installatie voor Mineraal Verwerkingsproject

Productdetails:
Plaats van herkomst: Foshan.China
Merknaam: WDY
Certificering: ISO9001:2008
Modelnummer: Halve Magnetische de Trommelseparator van de waterconcentratie tegen de stroom in
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Film en houten geval
Levertijd: Binnen 10 dagen na de vooruitbetaling wordt gemaakt
Betalingscondities: T / T, Western Union

3000 Ton van de Porseleinaardeverwerking de Installatie voor Mineraal Verwerkingsproject

beschrijving
Type: Magnetische scheider Toepassing: Mijnbouw en Ertsvulling
Garantie: Handhaaft de één jaar vrije installatie en Ingangsspanning: 380V
Hoog licht:

mineraal verwerkingsmateriaal

,

minerale verwerkingsmachines

3000Tonnes het materiaal van de porseleinaardeverwerking voor Mineraal Verwerkingsproject

Porseleinaardemijn

 

De zuivere porseleinaarde kenmerkt hoge bleekheid, zachte textuur, hoge verspreiding en opschorting in het water, goede plasticiteit, het hoge plakken, goede elektro het isoleren prestaties, hoge zure weerstand, de lage capaciteit van de kationenuitwisseling en brandweerstand. Voor deze eigenschappen, is de porseleinaarde reeds de noodzakelijke ruwe minerale materialen voor dozens van de industrie, zoals papierfabricage, keramiek, de rubberindustrie, deklaag, geneeskunde en nationale defensie geweest.

 

Porseleinaarde het kleden zich proces 

 

Over het algemeen, is het porseleinaarde het kleden zich proces geclassificeerd voor droog proces en nat procédé. Het droge proces is dat door de maalmachine, de ruwe ertsen worden verpletterd zodat de deeltjesgrootte 25mm kan zijn of zo en dan de ertsen in gekomen kooimaalmachine om de deeltjesgrootte tot 6mm te verminderen of zo. De hete lucht in kooimaalmachine vermindert de vochtigheid in de porseleinaarde van 20% tot 10%. Na wordt verpletterd, wordt de ertssteen gekregen het verdere fijne malen door lucht blazende die raymond molen met centrifugaalseparator en de separator van het cycloonstof wordt uitgerust. Het droge proces kan het grootste deel van het zand elimineren en is van toepassing om de ertssteen met hoge bleekheid van het ruwe erts te verwerken, lage zandtevreden, de geschikte distributie van de deeltjesgrootte. De productiekost van droog proces is laag en de producten worden algemeen gebruikt als goedkope verpakking die in rubber, plastiek en document de industrie, enz. maken.

Het natte procédé bestaat uit verscheidene stadia, zoals de verspreiding, classificatie, onzuiverhedenscheiding van pug en de productverwerking. Het algemene proces is dat:  ruwe ore→crushing→ramming pressing→drying→ceramic paste→degritting→hydrocyclone classifier→delaminating →centrifuge classification→magnetic scheiding (of blekend) →concentration→filter, papierfabricage en het met een laag bedekken van producten.

 

Porseleinaarde het kleden zich materiaal

 

Onze beperkte WDY is een professionele fabrikant van mijnbouwmachines. De belangrijkste producten van ons bedrijf zijn: het erts malende materiaal, zoals raymondmolen, balmolen, luchtte concreet materiaal en het malende materiaal van de staalbal; het verpletterende materiaal, zoals kaakmaalmachine, hamermaalmachine, tegeneffectmaalmachine, effectmaalmachine en broodjes verpletterende molen; het aangepaste mijnbouwmateriaal, zoals transportband, het voeden machine, het trillende scherm, magnetische separator, oprichtingsseparator, ertswasmachine en drogende machines. Onze producten zijn van zeer goede kwaliteit en hebben in binnen- en buitenland een goede verkoop voor bijna 50 landen. Gecombineerd met uw specifieke situatie, zal WDY u de porseleinaarde het kleden zich productielijn met hoog rendement en economische besparing geven.

 

Wij bezitten een volledige reeks van de kleine reductie van de prototypemijn equipmnet. 
Verstrekt vrije reductietest. Als u om het even welk erts hebt, te posten gelieve 15-20kg aan ons bedrijf voor een vrij het kleden zich experiment. Tref voor meest beneficiationtest verslagen voorbereidingen. En brengt hen in een volledig rapport van de reductietest aan u, voor uw verwijzing bij elkaar.

 

 

3000 Ton van de Porseleinaardeverwerking de Installatie voor Mineraal Verwerkingsproject 0

3000 Ton van de Porseleinaardeverwerking de Installatie voor Mineraal Verwerkingsproject 13000 Ton van de Porseleinaardeverwerking de Installatie voor Mineraal Verwerkingsproject 23000 Ton van de Porseleinaardeverwerking de Installatie voor Mineraal Verwerkingsproject 3

 

Contactgegevens
Foshan Wandaye Machinery Equipment Co.,Ltd

Contactpersoon: Sales 1

Tel.: +8613709659210

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)